Novi Sad
20.12.2011.
16:55
Deca iz Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku dobili su danas novogodišnje paketiće.
  • Mozda zvuci malo preterano...

    20.12.2011 23:25
    ...ali radilo se to na slican nacin i pre sto i vise godina,kada god su bila vremena oskudice i nemastine.Umesto da za Novu godinu zovu pevace i pevaljke i pretvaraju gradove u kic-zurke za tih par dana vlastima bi mnogo moralnije(i ajde,za izbore korisnije)bilo bolje da sav taj spiskani novac utrose u ovakve i slicne svrhe.Iskreno,da imate na primer hendikepirano dete da li bi ste radije primili bar malu pomoc da mu ucinite zivot za momenat lepsim ili bi ste ga vodili na "petarda narodno veselje" Cece R. u centru grada?Ta pevaljka i ljudi poput nje tu su zbog sebe a ne radi vas,a kada prodje "praznik" ko ce se onda secati problema koje imaju siromasni i bolesni?A imamo ih,Boze sacuvaj,da broja ne mozes sagledati.
  • Dane

    20.12.2011 21:50
    Gospodin Covek
    Definitivno VELIKI covek, izuzetno postovan.
    Dok svaka cast!!!
  • mima

    20.12.2011 20:29
    :)))))
    Sve pohfale za gospodina Dragana Milosevica.Kad je bio direktor PU "Radosno Detinjstvo"tad se znao neki red,radilo se sve po zakonu,rad i radnik se vise postovao.Veliki pozdrav za VELIKOG i PRAVOG coveka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna